Private Lease

Rijden in een nieuwe auto voor een vast laag bedrag per maand!

Bij Autobedrijf Fabien Thevelein kunt u ook terecht voor de beste leasecontracten voor Peugeot, Citroën en andere merken. Private Lease wordt steeds populairder. Wij nemen u graag alles uit handen.

Bekijk onze modellen

Rijden in een nieuwe auto voor een vast laag bedrag per maand! Dat kan met PCA Private Lease. Wij bieden u de beste private lease deals voor Peugeot, Citroën en vele andere merken!

Bekijk alle modellen

Waarom Private Lease

Veel autobezitters weten niet wat ze maandelijks kwijt zijn aan de eigen auto. De aanschaf, verzekering, wegenbelasting, onderhoud en afschrijving zijn flinke kostenposten. Bij ons betaalt u een vast bedrag per maand. Daar zit alles in, u weet precies waar u aan toe bent. Het enige wat u nog hoeft te doen is tanken.

 

Voordelen Private Lease

✔  U hoeft geen geld te lenen om een auto te kopen

✔  U betaalt een vast scherp bedrag per maand (12 tot 60 maanden, naar keuze)

✔  U bent altijd allrisk verzekerd, incl. pechhulp

 

PCA Merkspecialist – Altijd de beste prijs

Autobedrijf Fabien Thevelein helpt u. Simpel en eenvoudig. U zoekt de auto uit die perfect bij uw situatie past en zij handelen alles verder voor u af. Na goedkeuring staat de auto binnen korte tijd voor u klaar bij ons. En is de leaseauto toe aan onderhoud of bv. de bandenwissel? Dan ontvangt u automatisch een oproep. Bij Fabien Thevelein rijdt u snel en veilig in de leaseauto van uw keuze tegen een scherp maandtarief.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

+32 (0)51 20 89 42 fabien.thevelein@telenet.be
Vragen of afspraak maken?

Bel +32 (0)51 20 89 42

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×