Klein onderhoud Oostnieuwkerke

Klein onderhoud Oostnieuwkerke

Het varieert per merk en model auto wat een klein onderhoud kost, maar door onze scherpe tarieven betaalt u bij Autobedrijf Fabien Thevelein nooit te veel!

Bent u benieuwd naar de kosten van klein onderhoud aan uw auto in Oostnieuwkerke? De kosten van een kleine onderhoudsbeurt variëren per type auto. Bij Autobedrijf Fabien Thevelein in Oostnieuwkerke betaalt u nooit teveel door de scherpe prijzen die wij hanteren..

Wanneer klein onderhoud?

Wanneer uw auto aan klein onderhoud toe is, staat vaak aangegeven in het onderhoudsboekje van uw auto. Het verschilt per merk en model wanneer dit nodig is.

Bij oudere auto’s geldt de vuistregel voor het klein onderhoud: na één jaar of na 15.000 kilometer. Heeft uw auto een van deze vuistregels bereikt: Maak eenvoudig online een afspraak!

Verschil klein- en groot onderhoud

Bij een groot en een klein onderhoud worden bepaalde punten nagekeken aan de auto. Bij klein onderhoud worden minder punten nagelopen dan bij groot onderhoud. Echter is de een niet minder belangrijk dan de ander. Door allebei het onderhoud uit te laten voeren voorkomt u pech onderweg en onverwachte herstelkosten in de toekomst! Het klein onderhoud wordt vaak gecombineerd met de Autokeuring. Hierdoor hoeft u maar één afspraak in te plannen en bespaard u extra kosten.

Klein onderhoud aan uw auto in Oostnieuwkerke

In het onderhoudsboekje van uw auto kunt u precies zien wat er vervangen of gecontroleerd moet worden. Bij Autobedrijf Fabien Thevelein Oostnieuwkerke gaan we de complete checklist van uw auto af. Mocht er een herstelling nodig zijn, dan bellen wij u van tevoren en geven een vrijblijvende kostenopgave, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Zodra u akkoord gaat worden de onderdelen vervangen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

+32 (0)51 20 89 42 fabien.thevelein@telenet.be
Vragen of afspraak maken?

Bel +32 (0)51 20 89 42

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×